MENU

Nordit - software development

customSoftware

Software
po mjeri

Nakon detaljnih analiza poslovnih zahtjeva možemo Vam pružiti prilagođeno, visoko skalabilno softversko rješenje koje će digitalizirati, automatizirati i unaprijediti Vaše poslovne procese. Korištenjem najnovijih tehnologija, umjetne inteligencije i machine learning metoda, ponudit ćemo Vam optimalno rješenje.

Digitalizacija Vaše tvrtke

Pružamo sveobuhvatna softverska rješenja po mjeri za svaki poslovni cilj. Možemo stvoriti digitalno rješenje koje će Vas staviti iznad konkurencije ili jednostavno riješiti poslovne procese u kompaniji. Tvrtke mogu biti malo sumnjičave prema digitalizaciji, ali u današnjem vremenu inovacija i stalni napredak je jedina prava opcija.

Što vi imate od toga

Nakon pažljive analize Vaših poslovnih procesa, možemo Vam ponuditi rješenja u potpunosti prilagođena Vama. Naša napredna tehnološka rješenja poboljšat će Vaše poslovanje, pozitivno utjecati na Vaše poslovanje i povećati konkurentnost na tržištu. Rad bit će brži i učinkovitiji, s boljim pristupom ključnim informacijama i podacima, značajnom uštedom vremena i nižim troškovima. Primjena takvih rješenja u poslovanju u konačnici će imati pozitivan učinak na Vašu konkurentnost na tržištu.

S čime radimo

Svaki je projekt jedinstven, sa svojim vlastitim ciljem. Svaki projekt je specifičan i zato što ne koristimo predloške već gradimo projekte ispočetka. Analiziramo Vaše želje i potrebe te nudimo prilagođena rješenja. Ako trebate pametna rješenja koja koriste AI (umjetnu inteligenciju) ili napredne algoritme strojnog učenja (machine learning - ML), možemo ih implementirati u naše digitalno rješenje!

React
Node
React Native
AWS
Nordit - software development - firebase logFirebase
Swift
Kotlin
Proces izrade

Pojednostavite razvoj aplikacija

Istraživanje

Svaki razvoj projekta mora započeti s definiranim poslovnim zahtjevima i ciljevima. Obično se započne s nekoliko email-ova i dokumenata ključnih za detaljnije razumijevanje projekta te stvaranje odgovarajuće i realne ponude. Jednom kada oboje pristanemo na uvjete, obje strane potpisuju ugovor.

Planiranje i prototip

U drugoj fazi kreiramo mockup-ove te ih detaljno razrađujemo na temelju povratne informacije. Dobivamo konačni dizajn s tehničkim specifikacijama i potrebnim alatima za završetak projekta s dogovorenim rokovima.

Razvoj

Započinjemo razvojni proces, razvoj frontenda i/ili backenda. Pridržavajući se transparentnosti, imate pristup alatima za razvoj i u svakom trenutku ste informirani. Naravno, dobivate periodične obavijesti ovisno o dogovoru prema pojedinačnom projektu.

Lansiranje

Prije lansiranja proizvoda, radimo detaljno testiranje kako bismo bili sigurni da nema grešaka te kako bi isporučili proizvod visoke kvalitete. Lansiranje projekta i praćenje povratnih informacija korisnika.

Održavanje

Razvoj se također sastoji od postavljanja nadzornih alata koji mogu biti vrlo korisni u posljednjoj fazi. Zadnja faza se također sastoji od naše podrške, održavanja i dodatnih ažuriranja.

Čime se bavimo

Ostale usluge

Internet stranice

Više - Internet stranice

Korištenjem najnovijih tehnologija i promišljenim dizajnom možemo izraditi rješenje prilagođeno Vama, koje će pridonijeti profesionalnosti Vašeg poslovanja i povjerenju s klijentima. Bilo da Vam treba jednostavna internet stranica, web trgovina ili kompletno rješenje za Vaše poduzeće, možemo to učiniti.

Internet trgovina

Više - Internet trgovina

Nakon detaljne analize poslovnih zahtjeva, postavljanja odgovarajućih pitanja kako bi lakše shvatili što Vaša aplikacija treba biti te koje značajke treba ugraditi, predlažemo prijedloge i rješenje. Ovo bi moglo uključivati i prototip kako doći do krajnjeg proizvoda koji očekujete kao klijent.

Mobilne aplikacije

Više - Mobilne aplikacije

Koristeći najnovije tehnologije razvijamo vrhunske aplikacije koja savršeno funkcioniraju na svim mobilnim i tabletnim uređajima. Brži razvoj možemo postići skalabilnom arhitekturom i kvalitetom izvedbom koje će poboljšati Vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas

Kotaktirajte nas

Razgovarajmo o Vašoj ideji. Možda besplatno izradimo Vašu aplikaciju.

Imate li pitanja ili Vas zanima razgovor o Vašem projektu? Odvojiti ćemo vrijeme da saznamo o Vama, kako radite i što tražite. Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam se uskoro javiti.