MENU

Nordit - software development

webShop

Internet
trgovina

Nakon detaljne analize poslovnih zahtjeva, postavljanja odgovarajućih pitanja kako bi lakše shvatili što Vaša aplikacija treba biti te koje značajke treba ugraditi, predlažemo prijedloge i rješenje. Ovo bi moglo uključivati i prototip kako doći do krajnjeg proizvoda koji očekujete kao klijent.

Čime se bavimo

Našim klijentima uvijek kažemo da e-trgovina nije samo webshop. Sastoji se od sustava plaćanja, sustava isporuke, sigurnosti podataka korisnika, sjajnih fotografija i opisa. Razvijamo moderna i potpuno odgovorna rješenja koja djeluju besprijekorno i u skladu sa svim standardima. Pobrinut ćemo se da Vaši kupci rado popune svoja web kolica.

Što vi imate od toga

Nećete dobiti samo moderna rješenja, već ćemo Vas i naučiti kako upravljati sadržajem i na najbolji mogući način koristiti naše rješenje. S tim će se Vaša prodaja i Vaši prihodi sigurno povećavati. Također ćemo Vam pružiti svu podršku, održavanje i ažuriranja potrebna za neometan rad cijelog sustava.

S čime radimo

Ovisno o prethodnom znanju klijenta, odabiremo odgovarajuću tehnologiju tijekom razvoja e-commerce rješenja. Koristimo naše rješenje razvijeno s Magento platformom, trenutno jednom od najpopularnijih open source rješenja za web trgovine. Ako više volite Wordpress i WooCommerce, koje je također sjajno rješenje za Vaše poslovanje, možemo i njega koristiti. Vodimo računa o implementaciji, kasnijem održavanju i svim ažuriranjima.

Webshop
Wordpress
Magento
React
Node
AWS
Nordit - software development - firebase logFirebase
Proces izrade

Pojednostavite razvoj aplikacija

Istraživanje

Svaki razvoj projekta mora započeti s definiranim poslovnim zahtjevima i ciljevima. Obično se započne s nekoliko email-ova i dokumenata ključnih za detaljnije razumijevanje projekta te stvaranje odgovarajuće i realne ponude. Jednom kada oboje pristanemo na uvjete, obje strane potpisuju ugovor.

Planiranje i prototip

U drugoj fazi kreiramo mockup-ove te ih detaljno razrađujemo na temelju povratne informacije. Dobivamo konačni dizajn s tehničkim specifikacijama i potrebnim alatima za završetak projekta s dogovorenim rokovima.

Razvoj

Započinjemo razvojni proces, razvoj frontenda i/ili backenda. Pridržavajući se transparentnosti, imate pristup alatima za razvoj i u svakom trenutku ste informirani. Naravno, dobivate periodične obavijesti ovisno o dogovoru prema pojedinačnom projektu.

Lansiranje

Prije lansiranja proizvoda, radimo detaljno testiranje kako bismo bili sigurni da nema grešaka te kako bi isporučili proizvod visoke kvalitete. Lansiranje projekta i praćenje povratnih informacija korisnika.

Održavanje

Razvoj se također sastoji od postavljanja nadzornih alata koji mogu biti vrlo korisni u posljednjoj fazi. Zadnja faza se također sastoji od naše podrške, održavanja i dodatnih ažuriranja.

Čime se bavimo

Ostale usluge

Internet stranice

Više - Internet stranice

Korištenjem najnovijih tehnologija i promišljenim dizajnom možemo izraditi rješenje prilagođeno Vama, koje će pridonijeti profesionalnosti Vašeg poslovanja i povjerenju s klijentima. Bilo da Vam treba jednostavna internet stranica, web trgovina ili kompletno rješenje za Vaše poduzeće, možemo to učiniti.

Mobilne aplikacije

Više - Mobilne aplikacije

Koristeći najnovije tehnologije razvijamo vrhunske aplikacije koja savršeno funkcioniraju na svim mobilnim i tabletnim uređajima. Brži razvoj možemo postići skalabilnom arhitekturom i kvalitetom izvedbom koje će poboljšati Vaše poslovanje.

Software po mjeri

Više - Software po mjeri

Nakon detaljnih analiza poslovnih zahtjeva možemo Vam pružiti prilagođeno, visoko skalabilno softversko rješenje koje će digitalizirati, automatizirati i unaprijediti Vaše poslovne procese. Korištenjem najnovijih tehnologija, umjetne inteligencije i machine learning metoda, ponudit ćemo Vam optimalno rješenje.

Kontaktirajte nas

Kotaktirajte nas

Razgovarajmo o Vašoj ideji. Možda besplatno izradimo Vašu aplikaciju.

Imate li pitanja ili Vas zanima razgovor o Vašem projektu? Odvojiti ćemo vrijeme da saznamo o Vama, kako radite i što tražite. Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam se uskoro javiti.