MENU

Nordit - software development

blog

Blog

Volimo dijeliti svoje znanje, iskustvo s tehnologijom i pametna rješenja za različite probleme. Trudimo se pisati što je češće moguće!

Nordit - software development - React Native prednosti

React Native prednosti

28. Srpanj 2020.
mobiledevelopment
tehonologija

U današnjem tehnološkom dobu, kada su svi stalno u pokretu, mobilni uređaji i mobilne aplikacije savršen su alat za privlačenje novih korisnika i poboljšanje Vašeg poslovanja. Pravo je vrijeme za početak korištenja tržišta mobilnih uređaja. Samo trebate odabrati odgovarajuću tehnologiju za svoj razvoj i React Native je odličan izbor!

Više
Nordit - software development - Važnost performansi internet stranice? Kako ih poboljšati?

Važnost performansi internet stranice? Kako ih poboljšati?

30. Lipanj 2020.
webdevelopment
performanse
SEO

Vaša internet stranica može imati zadivljujući dizajn, sjajan sadržaj i nuditi izvrsne proizvode/usluge, ali sve je to uzalud ako su performanse loše. Sve to morate uzeti u obzir, čak i ostale čimbenike poput SEO (optimizacija pretraživača), ali najvažniji faktor su performanse i alati za testiranje performansi koji određuju jeste li iznad od konkurencije.

Više
Kontaktirajte nas

Kotaktirajte nas

Razgovarajmo o Vašoj ideji. Možda besplatno izradimo Vašu aplikaciju.

Imate li pitanja ili Vas zanima razgovor o Vašem projektu? Odvojiti ćemo vrijeme da saznamo o Vama, kako radite i što tražite. Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam se uskoro javiti.

Nordit - software development