MENU

Nordit - software development

websites

Internet
stranice

Korištenjem najnovijih tehnologija i promišljenim dizajnom možemo izraditi rješenje prilagođeno Vama, koje će pridonijeti profesionalnosti Vašeg poslovanja i povjerenju s klijentima. Bilo da Vam treba jednostavna internet stranica, web trgovina ili kompletno rješenje za Vaše poduzeće, možemo to učiniti.

Čime se bavimo

Korištenjem najnovijih tehnologija razvijamo sjajna digitalna rješenja s promišljenim dizajnom bez obzira na to koliko je Vaše poduzeće veliko. Za postizanje pozitivnog utjecaja i Vaše poslovne ciljeve, usredotočeni smo na strateško planiranje, uvjerljiv dizajn i što bolje korisničko iskustvo. Također ćemo obaviti odgovarajuća testiranje kako biste bili sigurni da je Vaša web stranica besprijekorna.

Što vi imate od toga

Vaša web stranica je sjajan alat za povećanje snage Vašeg branda i povećanje Vašeg prihoda. Kada posjetitelj dođe na Vašu web stranicu, imate samo nekoliko sekundi da pokažete da vrijedi njegovog vremena. Dobivate SEO optimiziranu, modernu i responzivnu web stranicu koja je u potpunosti prilagođena Vašim potrebama.

S čime radimo

Obožavamo razvijati custom rješenja, ali ako već imate prethodno znanje o određenim tehnologijama, možemo koristiti iste. Nakon detaljne analize Vašeg znanja i analize rješenja poslovnih zahtjeva, izabrat ćemo najbolju tehnologiju i alate. Možemo koristiti open source CMS kao što su Wordpress, Magento za Vaš webshop ili Javascript programski jezik za custom rješenja (React, Node).

React
Node
AWS
Nordit - software development - firebase logFirebase
Wordpress
HTML5
CSS3
Proces izrade

Pojednostavite razvoj aplikacija

Istraživanje

Svaki razvoj projekta mora započeti s definiranim poslovnim zahtjevima i ciljevima. Obično se započne s nekoliko email-ova i dokumenata ključnih za detaljnije razumijevanje projekta te stvaranje odgovarajuće i realne ponude. Jednom kada oboje pristanemo na uvjete, obje strane potpisuju ugovor.

Planiranje i prototip

U drugoj fazi kreiramo mockup-ove te ih detaljno razrađujemo na temelju povratne informacije. Dobivamo konačni dizajn s tehničkim specifikacijama i potrebnim alatima za završetak projekta s dogovorenim rokovima.

Razvoj

Započinjemo razvojni proces, razvoj frontenda i/ili backenda. Pridržavajući se transparentnosti, imate pristup alatima za razvoj i u svakom trenutku ste informirani. Naravno, dobivate periodične obavijesti ovisno o dogovoru prema pojedinačnom projektu.

Lansiranje

Prije lansiranja proizvoda, radimo detaljno testiranje kako bismo bili sigurni da nema grešaka te kako bi isporučili proizvod visoke kvalitete. Lansiranje projekta i praćenje povratnih informacija korisnika.

Održavanje

Razvoj se također sastoji od postavljanja nadzornih alata koji mogu biti vrlo korisni u posljednjoj fazi. Zadnja faza se također sastoji od naše podrške, održavanja i dodatnih ažuriranja.

Čime se bavimo

Ostale usluge

Internet trgovina

Više - Internet trgovina

Nakon detaljne analize poslovnih zahtjeva, postavljanja odgovarajućih pitanja kako bi lakše shvatili što Vaša aplikacija treba biti te koje značajke treba ugraditi, predlažemo prijedloge i rješenje. Ovo bi moglo uključivati i prototip kako doći do krajnjeg proizvoda koji očekujete kao klijent.

Mobilne aplikacije

Više - Mobilne aplikacije

Koristeći najnovije tehnologije razvijamo vrhunske aplikacije koja savršeno funkcioniraju na svim mobilnim i tabletnim uređajima. Brži razvoj možemo postići skalabilnom arhitekturom i kvalitetom izvedbom koje će poboljšati Vaše poslovanje.

Software po mjeri

Više - Software po mjeri

Nakon detaljnih analiza poslovnih zahtjeva možemo Vam pružiti prilagođeno, visoko skalabilno softversko rješenje koje će digitalizirati, automatizirati i unaprijediti Vaše poslovne procese. Korištenjem najnovijih tehnologija, umjetne inteligencije i machine learning metoda, ponudit ćemo Vam optimalno rješenje.

Kontaktirajte nas

Kotaktirajte nas

Razgovarajmo o Vašoj ideji. Možda besplatno izradimo Vašu aplikaciju.

Imate li pitanja ili Vas zanima razgovor o Vašem projektu? Odvojiti ćemo vrijeme da saznamo o Vama, kako radite i što tražite. Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam se uskoro javiti.