MENU

Nordit - software development

mobileApplications

Mobilne
aplikacije

U današnjem tehnološkom dobu, kada su svi stalno u pokretu, mobilni uređaji i mobilne aplikacije savršen su alat za privlačenje novih korisnika i poboljšanje Vašeg poslovanja. Vaši će kupci sigurno voljeti kupovati brzo ili s lakoćom dobiti sve informacije.

Čime se bavimo

Upotrebljavajući najnovije tehnologije razvijamo vrhunske aplikacije koje savršeno funkcioniraju na svakom mobilnom i tabletnom uređaju. Možemo postići brži razvoj uz skalabilnu arhitekturu i kvalitetu na razini poduzeća koji će poboljšati Vaše poslovanje.

Što vi imate od toga

U današnjem svijetu za neke tvrtke mobilna aplikacija je neophodna. Dobit ćete rješenje koje će stvoriti nov i pozitivan utjecaj na Vaše kupce i osigurati Vašu poziciju na tržištu. Mobilna aplikacija ojačat će Vašu brand i Vaš položaj na tržištu, istaknuti Vas u odnosu na konkurenciju.

S čime radimo

Nakon detaljne analize Vaših potreba stvorit ćemo strateški sadržaj, osmisliti i razviti Vašu aplikaciju, imajući na umu najnovije strategije i tehnologije. Iako razvijamo nativne mobilne aplikacije, uglavnom razvijamo komercijalne aplikacije s React Native-om. To je programski jezik koji je postao standard za hibridne mobilne aplikacije. S njime razvijamo do tri puta brže, i Vama osiguravamo niže troškove!

React
Node
React Native
AWS
Nordit - software development - firebase logFirebase
Swift
Kotlin
Proces izrade

Pojednostavite razvoj aplikacija

Istraživanje

Svaki razvoj projekta mora započeti s definiranim poslovnim zahtjevima i ciljevima. Obično se započne s nekoliko email-ova i dokumenata ključnih za detaljnije razumijevanje projekta te stvaranje odgovarajuće i realne ponude. Jednom kada oboje pristanemo na uvjete, obje strane potpisuju ugovor.

Planiranje i prototip

U drugoj fazi kreiramo mockup-ove te ih detaljno razrađujemo na temelju povratne informacije. Dobivamo konačni dizajn s tehničkim specifikacijama i potrebnim alatima za završetak projekta s dogovorenim rokovima.

Razvoj

Započinjemo razvojni proces, razvoj frontenda i/ili backenda. Pridržavajući se transparentnosti, imate pristup alatima za razvoj i u svakom trenutku ste informirani. Naravno, dobivate periodične obavijesti ovisno o dogovoru prema pojedinačnom projektu.

Lansiranje

Prije lansiranja proizvoda, radimo detaljno testiranje kako bismo bili sigurni da nema grešaka te kako bi isporučili proizvod visoke kvalitete. Lansiranje projekta i praćenje povratnih informacija korisnika.

Održavanje

Razvoj se također sastoji od postavljanja nadzornih alata koji mogu biti vrlo korisni u posljednjoj fazi. Zadnja faza se također sastoji od naše podrške, održavanja i dodatnih ažuriranja.

Čime se bavimo

Ostale usluge

Internet stranice

Više - Internet stranice

Korištenjem najnovijih tehnologija i promišljenim dizajnom možemo izraditi rješenje prilagođeno Vama, koje će pridonijeti profesionalnosti Vašeg poslovanja i povjerenju s klijentima. Bilo da Vam treba jednostavna internet stranica, web trgovina ili kompletno rješenje za Vaše poduzeće, možemo to učiniti.

Internet trgovina

Više - Internet trgovina

Nakon detaljne analize poslovnih zahtjeva, postavljanja odgovarajućih pitanja kako bi lakše shvatili što Vaša aplikacija treba biti te koje značajke treba ugraditi, predlažemo prijedloge i rješenje. Ovo bi moglo uključivati i prototip kako doći do krajnjeg proizvoda koji očekujete kao klijent.

Software po mjeri

Više - Software po mjeri

Nakon detaljnih analiza poslovnih zahtjeva možemo Vam pružiti prilagođeno, visoko skalabilno softversko rješenje koje će digitalizirati, automatizirati i unaprijediti Vaše poslovne procese. Korištenjem najnovijih tehnologija, umjetne inteligencije i machine learning metoda, ponudit ćemo Vam optimalno rješenje.

Kontaktirajte nas

Kotaktirajte nas

Razgovarajmo o Vašoj ideji. Možda besplatno izradimo Vašu aplikaciju.

Imate li pitanja ili Vas zanima razgovor o Vašem projektu? Odvojiti ćemo vrijeme da saznamo o Vama, kako radite i što tražite. Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam se uskoro javiti.